Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 бензин, добър избор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от galfa Покажи съобщение
    Е колега, недей така. Ами аз например се занимавам с компютри. Ако ти ми дойдеш и искаш да ти инсталирам някоя конкретна игра, хубаво ли ще ти стане да ти кажа "като не можеш да си я инсталираш сам, купи си един плейстейшън и си играй на него". Ние дето не разбираме от коли, нямаме ли право да се порадваме на някоя красавица по-отблизо?

И не мога да се кача на кола, която е собственност на автосалон и още не е регистрирана в КАТ, за да я карам по сервизи...
    Но човек с комп. можеш поне реалните километри да видиш

Comment

Знам аз, че дизелите са добри. Имал съм и от двата вида, но двигателя не е всичко... Колкото до парите - да, мога да си позволя по-скъпите, но човек трябва да си постави някаква граница, защото ако дам 9 бона вместо 5, веднага ще изникне въпроса защо пък да не дам 12 вместо 9 за да взема това - 2005 г., facelift, 140 коня дизел Multijet - просто мечта...
      Задаваш си отговори, друже Принципът, че колкото по-нова, толкова по-хубава е два пъти по-верен за Алфа Ромео от всяка друга марка.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Купена за 15000, продава се за 12000 при сменени толкова неща и само на 120000км? На мен ми намирисва

Comment

Е колега, недей така. Ами аз например се занимавам с компютри. Ако ти ми дойдеш и искаш да ти инсталирам някоя конкретна игра, хубаво ли ще ти стане да ти кажа "като не можеш да си я инсталираш сам, купи си един плейстейшън и си играй на него". Ние дето не разбираме от коли, нямаме ли право да се порадваме на някоя красавица по-отблизо?

И не мога да се кача на кола, която е собственност на автосалон и още не е регистрирана в КАТ, за да я карам по сервизи...
          Първо да се извиня ако съм ти прозвучал грубо.
          Не искам да съветвам когото и да било каква кола да си купува и как да си харчи парите.
          Щом ти харесват, няма какво да се чудиш.
          Послушай съвета на Ферариста, щом я видиш и веднага ще я познаеш коя е твойта.
          1. 4години са си 4години.
          2. 3500-4000лв. са доста пари.
          Има и многд други фактори, ама да не се задълбочавам, ти сам ще си предзениш............
          И ако някой ти каже, че на тези коли им е скъпа поддръжката, не го слушай. Идентичен клас и година на производство от други марки, едва ли има кой знае каква разлика в цените.
          И да се надяваме, че скоро ще се похвалиш.
          sigpic
          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
          147 JTDm 140-Малката манекенка
          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
            Купена за 15000, продава се за 12000 при сменени толкова неща и само на 120000км? На мен ми намирисва
            Да си чувал за понятието обезценка, и борбата за неговото ограничаване
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Да си чувал за понятието обезценка, и борбата за неговото ограничаване
              За няколко месеца само??? И тя 100% не е на тия километри. Нека я прочетат, бирата ще е от мен ако е истина

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                За няколко месеца само??? И тя 100% не е на тия километри. Нека я прочетат, бирата ще е от мен ако е истина
                Ще ти дам пример с моята, купих я преди година и половина за 14000 и от октомври миналата година профилактично съм я пуснал в нета за продажба от 13000. В момента съм на 10600 и никой не се е обадил да ме напсува дори, кво ще кажеш по въпроса?
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Криза колега, криза.
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата
                  Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Working...
                  X